keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Huono kalliolainen täällä moi!

Pitäisi varmaan aloittaa kertomalla mistä tässä on kysymys, ja mikä ihmeen huono kalliolainen?

Hommahan on seuraavanlainen: Olen 25-vuotias helsinkiläinen, asunut Kallion alueella kohta puoli vuosikymmentä ja erittäin tykästynyt kotikulmiini. On ihanaa, kun voi hetken mielijohteesta kävellä kivaan kahvilaan, baariin, ravintolaan tai pieneen putiikkiin. On todella kiva, kun alueella tapahtuu paljon kaikenlaista, kuten Ravintolapäivä, Kallio Block Party ja Kallio kukkii.
Tämä herkullinen cappucino on yhden lempikahviloistani,
Good Life Coffee:n baristan käsialaa.

Mutta - ja tässä tulee se juju - en hyödynnä näitä mahdollisuuksia niin paljon kun haluaisin. Viihdyn kotona. Viihdyn myös ulkona, mutta en ole koskaan vieraillut yhdessäkään pop-up ravintolassa, en ole edes ohimennen käynyt Block Partyilla, ja kun menen kahville tai syömään, valitsen harmillisen usein samat hyväksitodetut paikat.

Toimin näin, vaikka lähiympäristössä olisi vaikka kuinka paljon kaikkea mukavaa ja uutta. Olenkin joskus vitsaillut puolison kanssa, että me ollaan huonoja kalliolaisia. (Thus, the name)

Eikä sillä, että jossain kaupunginosassa asuminen velvoittaisi käyttäytymään tietyllä tavalla, mutta kun se harmittaa itseä mitä kaikkea jää oman saamattomuuden takia kokematta.

Siksi perustin tämän blogin –motivoimaan itseäni kokeilemaan uusia paikkoja, ja oikeasti löytämään mitä kaikkea Kalliolla ja sen lähialueilla on tarjota. Samalla blogista on ehkä apua satunnaiselle lukijalle joka etsii uusia paikkoja mitä kokeilla.

Aion esitellä blogissani käyttämiäni eri palveluita Kalliosta ja sen lähialueilta, sekä satunnaisesti omana sarjanaan myös muualta. Nämä palvelut ovat todennäköisesti suurimmilta osin kahviloita, ravintoloita, baareja ja putiikkeja, mutta en rajaa muita mielenkiintoisia asioita pois, katsotaan mitä käy!

En tosiaankaan ole ruokakriitikko, enkä mikään kahvin asiantuntija, eikä tarkoitukseni olekaan arvostella paikkoja missä käyn, vaan esitellä paikka oman kokemukseni pohjalta, positiivisella fiiliksellä ja kieli poskella. Ei turhaa tosikkoilua!

Teen blogia täysin harrastuspohjalta, oman jaksamisen mukaan, joten pävitystiheys on varmaan aika... satunnainen. :D

Näillä sanoilla, tervetuloa mukaan Kallion alueen "löytöretkelle"!

ps. Vinkkejä tutkittavista paikoista otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti