tiistai 24. marraskuuta 2015

Pieni kahvila Vaasankadulla ja ravintolapäivä

cafe pequeno cappucino
Cappucino ála Cafe Pegueño
Viime lauantaina tuli vähän vahingossa käytyä useammassakin paikassa.
Lähdettiin alunperin aamupäivällä Karhupuiston suuntaan aamiaiselle, mutta tajuttiinkin matkalla että hei, nythän on ravintolapäivä!

cafe pequeno sisustus
Vaasiksen uudehkolla kahvilalla on
rauhallisempi lemmikki
Suunnitelmaan siis muutos, ideana käydä vain kahvilla/kaakaolla kahvilassa, ja hakea ruoka jostain
pop-up ravintolasta puistosta. Lämpöisen kaakaon jälkeen ulkoilma tuntui entistä kylmemmältä, ja vaikka Karhupuiston pop-up tarjonta oli kattava, ei jotenkin osattu valita siitä runsaudesta. Käveltiin sitten ympäriinsä, ja lopulta suunnattiin Vaasankadulle.

Jossain syksyn aikana Vaasankadun ja Harjukadun kulmaan on ilmestynyt pieni kahvila, Cafe Pegueño, joka suorastaan kutsui sisään lämmittelemään. Kahvilassa on muutama asiakaspaikka, ja sen yhteydessä toimii kauneushoitola ja kampaamo. Sisustus kahvilassa oli symppis, eikä cappucinossa ollut mitään moitittavaa. Kahvin kaverina jenkkityyppinen brownie, ja yhdistelmä oli oikein nam!

Pegueñon jälkeen haluttiin sitten kuitenkin ruokaa, ja mikäs sen parempaa kuin fish & chips, jota tarjoili Social Kitchen, toimeentulotuella tai kuntoutustuella elävien nuorten ylläpitämä pop up -rafla.

Se sijaitsi Hesarin Ruplan edessä, ja kun saatiin kuhat ja ranut eteen, siirryttiin mielellään sisälle syömään. En ollutkaan käynyt Ruplassa(kaan) ennen, joten tulipa tuo kahvilan, gallerian ja vintagevaatepuodin yhdistelmäkin katsastettua.

Oli tosiaan eka kerta kun tuli haettua mitään ravintolapäivän ruokaa, mikä on jo melkein hävettävää ottaen huomioon miten ihania herkkuja myydään monta kertaa vuodessa ihan kodin lähellä. No, parempi myöhään kun... tai jotain :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti